Lookbox Annual 2020
On News Stands Now

SUBSCRIBE
Lookbox Magazine

Stylish Sanctuary

The young owners of this 1,300-sqft condominium apartment entrusted their new pad to the designers of The Interior Place.

The requirements were straightforward: the couple wanted a home that is urban and refined to match their lifestyle. To achieve this concept the design reworked the original layout. Walls were pushed back and partitions were taken down. The kitchen wall, which had been ren readjusted, allowed space for a dry kitchen counter that is adjoined to the dining table. The service yard has been duly removed to make way for a larger wet kitchen.

Going with the clients’ preferred palette of black and white, glossy acrylic surfaces lend a polished sheen to the rooms. The black granite kitchen counter is just one element of the sleek black mien in the kitchen. a 10-ft wall of white acrylic panels leading in from the main entrance hides a large show cabinet.

The dining area opens up to the living room, and instead of a feature wall that would dominate the space, Wayne kept the console sleek and streamlined.



YOU MAY ALSO LIKE

Like what you just read? Similar articles below