Lookbox Annual 2020
On News Stands Now

SUBSCRIBE
Lookbox Magazine

Conceal and Conquer

For the owners of this 1,600-sq-ft condominium apartment, maximising space was of top priority.

The family also wanted the home to be of a modern European style in bright colours. Design firm The Interior Place gamely followed this design brief and employed crisp white tones coupled with sleek black and silver trimmings for the living area. The designers also wanted to make the apartment feel bigger, so they decided to hack away the partition wall that previously hid the private lift from view. In doing so, the lift door now opens directly into the apartment. On the right side of the lift is a shoe cabinet that has been cleverly created by shifting the cabinet door that hides the main power supply box.

Behind the sofa set, panelled mirrors give the illusion of space and conceal hidden storage behind their shiny reflective exteriors. And even more storage space can be found around the TV feature wall.



YOU MAY ALSO LIKE

Like what you just read? Similar articles below